Nieuws


Nieuws

Mindfulness Challenge @HP

In september 2019 beginnen we met een pilot mindfulness bij Hewlett Packard Enterprise. We kijken erg uit naar een impact-rijke training voor de deelnemers en een mooie samenwerking met het Fitality team van HP.
“Leer mindfulness en meditatie toepassen in het dagelijkse (werk-)leven. Het 6-dagen / 30-minuten durende meditatieprogramma is ontworpen om jou te helpen ervaren welke voordelen meditatie je te bieden heeft. Het stelt je in staat om te breken met ongewenste gewoonten en inzicht te krijgen in gezond gedrag. Je leert aanwezig te zijn in het huidige moment en grip te krijgen op negatieve gemoedstoestanden. Bram laat je kennis maken met eenvoudige technieken op een toegankelijke en no-nonse manier. Het programma bestaat uit theorie, geleide meditatie en verschillende mindfulness-oefeningen die je zullen helpen ontdekken wat voor jou het beste werkt.”


Boek jouw incompany mindfulness met Bram

Meditatie retreats in Italië

In februari 2019 werd een 4-daags programma georganiseerd waarin 50 medewerkers les ontvingen van Bram over Mindfulness en meditatie in het prachtige retreat centrum van Mandali in Italië. De training was een groot succes. Een greep uit de reacties: — “Bram kan zeer goed communiceren over de toegevoegde waarde van meditatie in het dagelijkse leven. Ik heb hier heel veel aan gehad”
– “De Mindfullness sessies in Mandali hebben mij veel gebracht. Daarvoor dank, Bram! Een fijn mens en een meester in zijn vak.”
– “De rust die Bram bracht met de begeleiding vond ik zeer prettig. Het niet oordelen over dingen of situaties is mij bij geblijven en heb ik als zeer fijn ervaren.


Meer over meditatie retraites met Bram

Ridefulness – meditatie en fietsen

Vanaf juni 2020 start Bram met Ridefulness- Essentiële meditatie lessen in combinatie met begeleide fietsritten. In de fietstochten worden we uitgenodigd om de balans van meditatie te oefenen terwijl we in beweging zijn en de prikkelingen in de zintuigen ervaren. De wind door de haren, de balans op de fiets, het rollen van de fiets over het asfalt, de inspirerende vergezichten van het voorbijtrekkende landschap.. alles in de spirit van meditatie. Aandacht voor het moment hier en nu.


Ga naar Ridefulness.com

Meditatie lessen voor Q-Dance

Na het succes in februari gaat Q-dance vanaf medio juli 2019 beginnen met een pilot van 2 meditatie lessen van een half uur per week voor een periode van 3 maanden. Doel is de werknemers vaardigheden aan te reiken waarmee ze zelf meditatie en mindfulness in het dagelijkse leven integreren zodat het ze van maximale nut is om de stress en druk op het werk en in het dagelijkse leven op een gezonde wijze het hoofd te bieden..


Boek jouw incompany meditatie lessen met Bram

Mindfulness Workshop bij Energyhouse

Energyhouse is een van Bram’s long-term incompany massage klanten. Sander, de eigenaar van Energyhouse, is zelf actief op zoek naar balans en structuur in zijn (werk)leven en wil voor zijn mederwerkers niets minder bieden. Tijdens de zomer van 2018 heeft Bram een leuke interactieve workshop van 2 uur gehouden waarbij door de medewerkers van energyhouse geoefend werd met de basis vaardigheden van Mindfulness meditatie. Ook werd er aan de hand van een schema inzichtelijk gemaakt hoe je vanuit de ‘uitputtingstrechter’ via het oefenen van meditatie terug kan komen in de ‘bewuste’ modus en zo voorkomt dat je belangrijke resources opbrandt. De workshop werd met veel enthousiasme ontvangen en weken erna nog over gepraat en vragen aan Bram gesteld.


Boek jouw workshop Mindfulness met Bram

Video

https://www.youtube.com/watch?v=VB7u1zqEdUYhttps://vimeo.com/44259452

2001: Vergankelijkheid kent geen tijd 

Interview met Bram tijdens 1-year retreat in Dzogchen beara, Ierland

Productie: Boeddhistische Omroep Stichting

2011: Licht uit

Interview met Bram over leven en dood 

Productie: Bodhi TV

Bramdewit.com

Hoogwoudstraat 6

1023 XV Amsterdam

info@bramdewit.com

KvK:

BTW:

Bank:


Linkedin


Instagram