Mindfulness

“You cannot stop the waves, but you can learn how to surf them”

Jon Kabat Zinn, oprichter Mindfulness
Bram de Wit geeft meditatie les in Mandali retreat center in Italiƫ

Mindfulness voor bedrijven

Een workshop voor een thema-dag, een 30 dagen challenge om je werknemers uit te dagen of een 8-weekse training om blijvende verandering in jouw team te brengen. Dit is een greep uit de opties, waarbij maatwerk en jouw hulpvraag voorop staan. Mindfulness heeft de laatste jaren terrein gewonnen in het bedrijfsleven. Met goede reden: Mindful werknemers = tevreden werknemers

“Bram heeft bij ons op het werk een Mindfulness Challenge begeleid. Bram is een rustige trainer die vertrouwen en ontspanning brengt door zijn open houding. Hij kan de theorie uitstekend kort en bondig brengen, en weet iedereen te motiveren mee te doen en zorgt dat zowel de groep als de individuele belangen aan bod komen. Een aanrader!”

Arnold van der Kaaij, Hewlett Packard Enteprise

Mindfulness voor jou alleen

Wanneer je thuis of op je werk met stress en werkdruk kampt en een individueel begeleidt traject wilt doorlopen om stress meester te worden. Dit traject is hetzelfde als de groepstraining maar gebeurt 1 op 1, voor als je niet kan of wilt deelnemen aan een groep. Het traject kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht, waarbij jouw ervaring en behoefte centraal staan.