Categorie├źn
Geen categorie

Mindfulness @Work

Medewerkers zijn van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Als je goed voor hen zorgt zullen zij goed voor jouw klanten zorgen

Door Bram de Wit

November 2019

Mindfulness voor jouw bedrijf of organisatie

Het trainen van werknemers in mindfulness leidt ertoe dat ze complexe informatie leren verwerken, hun creativiteit en innovativiteit vergroten en de tools aan boord hebben om hun algemeen welbevinden te verbeteren.

Medewerkers zijn van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Als je goed voor hen zorgt zullen zij goed voor jouw klanten zorgen. Zo zullen ze efficienter en innovatiever te werk gaan en zich empatisch inzetten voor jouw klanten om in hun behoeftes te voorzien en hun problemen op te lossen.

Mindfulness ondersteund leiders en medewerkers in het optimaal toerusten en trainen van het creatief oplossen van problemen. Het stimuleert tot minder zelf-versus- anderen verhoudingen en ondersteund veerkracht in een voortdurend veranderende bedrijfscultuur.

Medewerkers met mindfulness ondersteunen verbetert de bedrijfsprestaties en groei als geheel.

Medewerkers zijn van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Als je goed voor hen zorgt zullen zij goed voor jouw klanten zorgen

Resultaat:

Toename in team-cohesie, creativiteit, communicatie, efficientie, tevredenheid, klantvriendelijkheid, oplossingsgericht denken.

Minder verzuim, werkgerelateerde klachten, werkdruk, werkstress.