Mindfulness Training Individueel

“Ik heb gedurende 6 weken 1 uur per week bij Bram kunnen kennis maken met mindfulness. Bram heeft mij op een eigen, bescheiden, persoonlijke manier de beginselen van mindfulness bijgebracht. Ik ben blij dat ik door Bram heb kunnen ervaren wat mindfulness kan betekenen in mijn leven.”

John Newsum, Huisarts

Voor wie?

Wanneer je thuis of op je werk met stress en werkdruk kampt en een individueel begeleidt traject wilt doorlopen om stress meester te worden. 

Wat is het?

Zo nu en dan ervaren we spanning en stress. Het is een integraal onderdeel van ons moderne bestaan geworden. Echter is niet iedereen vanuit zichzelf in staat op een gezonde manier met stress en uitdagingen om te gaan. Trainen in Mindfulness is een investering in je levenskwaliteit. Het biedt een nieuwe aanpak in het omgaan met uitdagende omstandigheden en cultiveert unieke en krachtige inzichten in ondermijnende patronen, zodat je je vrijer kunt bewegen. Als je je overweldigd voelt door de vele eisen van het leven, dan is Mindfulness-training een goede plek om te beginnen. Tijdens de training zullen tal van vaardigheden worden opgedaan.

Wat kan je verwachten?

Mindfulness-training is een op ervaring gebaseerde training. Het bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur. Je leert door oefening en ontwikkelt vaardigheden door de kracht van herhaling. De Mindfulness-training duurt 8 weken en is gebaseerd op de klassieke MBSR-training. Tijdens de sessies worden de Mindfulness theorie en oefening afgewisseld met ruimte om ervaringen te bespreken en te verdiepen. Door je te concentreren op je ervaring, sta je toe dat je vermogen tot aandachtig aanwezig zijn in het huidige moment wordt aangescherpt en dit kan leiden tot diepgaand inzicht. De training biedt voldoende ruimte voor jouw inzichten om zich te verankeren, zodat ze echt onderdeel van jou worden.

“Ik heb deelgenomen aan een cursus Mindfulness onder Bram’s begeleiding. Bram is een ervaren coach en heeft mij kunnen helpen in de begeleiding om de Mindfulness te doorlopen. Naast Mindfulness onderwerpen konden we ook praten over gerelateerde onderwerpen. Dit gaf een leuke dimensie aan de cursus. Bram heeft mij middels deze cursus geholpen beter om te gaan met mijn eigen gedachten en opvattingen.

Chris, Hewlett Packard Enterprise

Persoonlijk: Meer bewustzijn bij het nemen van beslissingen. Gecentreerde aandacht. Passende actie onder uitdagende omstandigheden. Toename in stress-resistentie. Afname in stress-ervaring.

Professioneel: Toename in innovativiteit, creativiteit en productiviteit. Passende besluitvorming die leidt tot verbeterde samenwerking met collegas en bedrijfsresultaten. Vermindering van stress-gerelateerde ziekte uitval. Doelen realiseren door middel van innovatief denken. verbetering in omgang met werkstress. Toename in werkplezier! 

“The best time for new beginnings is now”

Anais Nain

Duur 8 weken

Zakelijk € 2000,- ex BTW en evt. ruimtehuur (ook ZZP)

Particulier € 975,- incl BTW en ruimtehuur