Mindfulness Incompany Aanbod

Workshop

Wat is het?

Een compacte workshop van één uur die op zichzelf staat, of als introductie kan fungeren voor de langere Mindfulness Training. Tijdens deze workshop wordt er kennis gemaakt met kern aspecten van mindfulness en wordt aan het einde een korte Mindfulness oefening begeleid. 

Aan het einde is er ruimte voor vragen.

5-20 deelnemers per workshop

Prijs:

€ 45 per persoon ex. Btw  

 

Training

Wat is het?

Leer Mindfulness toepassen in het dagelijkse (werk)leven. Het 8 weken programma is ontworpen om jouw bedrijf te helpen ervaren welke voordelen mindfulness te bieden heeft. Het stelt je in staat om te breken met ongewenste gewoonten en inzicht te krijgen in gezond gedrag. Deelnemers leren aanwezig te zijn in het huidige moment en grip te krijgen op negatieve gemoedstoestanden.

Bram laat je kennis maken met eenvoudige technieken op een toegankelijke en no-nonse manier. Het programma bestaat uit theorie, geleide meditatie en verschillende mindfulness-oefeningen die je zal helpen ontdekken wat voor jou het beste werkt. Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling en vragen.

Wat je kan verwachten

Onder begeleiding van Bram ga je aan de slag in het oefenen met de volgende kern vaardigheden:

De frisse blik: Toegang tot een nieuw perspectief in denken, doen en communiceren. Verankeren van de aandacht: Oefenen in concentratie en focus. Toename van gecentreerde aandacht. Integreren van het geleerde: Terugbrengen van de vaardigheden naar de praktijk.

Voor wie?

Bedrijven die stress en werkdruk willen aanpakken. De groep bestaat uit 6-12 deelnemers. Er wordt van je verwacht dat je volledig deelneemt aan het programma en geen bijeenkomsten mist.

Elke week vind er een les van 2 uur plaats. Daarnaast oefen je 30 minuten per dag in je eigen tijd.

Locatie

Op de werkplek/vergaderruimte

Prijs

€ 1500 per persoon ex. BTW

 

Onze klanten

Bramdewit.com

Hoogwoudstraat 6

1023 XV Amsterdam

info@bramdewit.com

KvK:

BTW:

Bank: