Nieuws

Mindfulness Challenge @HP

In september beginnen we met een pilot mindfulness bij Hewlett Packard Enterprise. We kijken erg uit naar een impact-rijke training voor de deelnemers en een mooie samenwerking met het Fitality team van HP. "Leer mindfulness en meditatie toepassen in het dagelijkse (werk-)leven. Het 6-dagen / 30-minuten durende meditatieprogramma is ontworpen om jou te helpen ervaren welke voordelen meditatie je te bieden heeft. Het stelt je in staat om te breken met ongewenste gewoonten en inzicht te krijgen in gezond gedrag. Je leert aanwezig te zijn in het huidige moment en grip te krijgen op negatieve gemoedstoestanden. Bram laat je kennis maken met eenvoudige technieken op een toegankelijke en no-nonse manier. Het programma bestaat uit theorie, geleide meditatie en verschillende mindfulness-oefeningen die je zullen helpen ontdekken wat voor jou het beste werkt."

Meditatie retreats in Italië

In februari 2019 werd een 4-daags programma georganiseerd waarin 50 medewerkers les ontvingen van Bram over Mindfulness en meditatie in het prachtige retreat centrum van Mandali in Italië. De training was een groot succes. Een greep uit de reacties: -- "Bram kan zeer goed communiceren over de toegevoegde waarde van meditatie in het dagelijkse leven. Ik heb hier heel veel aan gehad"
- "De Mindfullness sessies in Mandali hebben mij veel gebracht. Daarvoor dank, Bram! Een fijn mens en een meester in zijn vak."
- "De rust die Bram bracht met de begeleiding vond ik zeer prettig. Het niet oordelen over dingen of situaties is mij bij geblijven en heb ik als zeer fijn ervaren.

Meditatie lessen voor Q-Dance

Na het succes in februari gaat Q-dance vanaf medio juli 2019 beginnen met een pilot van 2 meditatie lessen van een half uur per week voor een periode van 3 maanden. Doel is de werknemers vaardigheden aan te reiken waarmee ze zelf meditatie en mindfulness in het dagelijkse leven integreren zodat het ze van maximale nut is om de stress en druk op het werk en in het dagelijkse leven op een gezonde wijze het hoofd te bieden..

Mindfulness Workshop bij Energyhouse

Energyhouse is een van Bram's long-term incompany massage klanten. Sander, de eigenaar van Energyhouse, is zelf actief op zoek naar balans en structuur in zijn (werk)leven en wil voor zijn mederwerkers niets minder bieden. Tijdens de zomer van 2018 heeft Bram een leuke interactieve workshop van 2 uur gehouden waarbij door de medewerkers van energyhouse geoefend werd met de basis vaardigheden van Mindfulness meditatie. Ook werd er aan de hand van een schema inzichtelijk gemaakt hoe je vanuit de 'uitputtingstrechter' via het oefenen van meditatie terug kan komen in de 'bewuste' modus en zo voorkomt dat je belangrijke resources opbrandt. De workshop werd met veel enthousiasme ontvangen en weken erna nog over gepraat en vragen aan Bram gesteld.

Video

Video afspelen
Video afspelen

2001: Vergankelijkheid kent geen tijd 

Interview met Bram tijdens 1-year retreat in Dzogchen beara, Ierland

Productie: Boeddhistische Omroep Stichting

2011: Licht uit

Interview met Bram over leven en dood 

Productie: Bodhi TV

Bramdewit.com

Hoogwoudstraat 6

1023 XV Amsterdam

info@bramdewit.com

KvK:

BTW:

Bank: