Mindfulness Based Coaching

Contact maken met innerlijke wijsheid

In de meeste gevallen komen de antwoorden na een tijdje vanzelf en kunnen we de draad weer oppakken met frisse motivatie of schrappen we een aantal zaken uit ons leven zodat ruimte kan ontstaan voor verandering.

Het kan ook voorkomen dat de antwoorden niet vanzelf komen of dat je diep van binnen wel weet wat je wilt maar dat je om wat voor reden dan ook niet verder kunt. We zitten op de een of andere manier ‘vast’. Op deze momenten hebben we vaak behoefte om met iemand te praten, contact te maken en te delen wat ons dwarszit. Helaas is niet iedereen gezegend met een collega, vriend/vriendin, familielid of kennis die én oprecht kan luisteren én op z’n tijd de juiste vragen kan stellen.

Soms benodigd hetgeen wat opkomt specifieke aandacht en ruimte om tot helderheid te komen. In zo’n geval kan het helpen om een aantal gesprekken in te plannen waarin je met hulp van een ervaren coach de juiste omstandigheden schept om meer rust en ruimte te ervaren in je hoofd en hart zodat de natuurlijke helderheid, die ieder van ons bezit, zich kan openbaren.

Mindfulness is bewezen in het creëren van een vruchtbare voedingsbodem voor introspectie, zelfinzicht en zelftraining. Veel ziekenhuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg werken samen met Mindfulness-trainers. MBSR (op mindfulness gebaseerde stressreductie) en MBCT (op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie) staan ​​bekend om hun resultaten. Mijn coaching is gebaseerd op de MBSR en MBCT trainingen.

Ik noem haar dan ook Mindfulness Based Coaching

MBC vereist intentionaliteit, daarom zal ik je vragen om te oefenen, en te oefenen en nog eens te oefenen. Met MBC wordt je flink aan het werk gezet!

MBC samenvatting

Mindfulness Based

Coaching

Locatie

Coachhuis West

Van Oldebarneveldtstraat 48c

Amsterdam

Duur van traject

 Totaal 12 weken. 1 sessie per 2 weken.

Prijs

Particulieren: € 90,- per sessie van 1 uur 

Bedrijven: € 120,- ex BTW per sessie van 1 uur 

Bramdewit.com

Hoogwoudstraat 6

1023 XV Amsterdam

info@bramdewit.com

KvK:

BTW:

Bank: